duminică, 16 septembrie 2012

Machiaj de toamna: 

invata cum sa te machiezi in culorile sezonului



Paleta cromatica a sezonului de toamna nu reprezinta o sursa valoroasa de inspiratie doar pentru colectiile de pret-a-porter, ci si pentru diversele directii artistice care influenteaza stilurile de machiaj ale sezonului.

Combinatiile indraznete de nuante autumnale se complimenteaza reciproc si iti garanteaza un make-up armonios, modern, statement.
Pentru a valorifica un machiaj care mizeaza pe nuante complementare, este important sa optezi pentru un pigment intens, astfel incat culorile sa isi mentina impactul individual, fara a se estompa reciproc.
In noul tutorial Diva Hair, iti prezentam un machiaj inspirat din culorile toamnei, care imbina tonuri de auriu, caramiziu, portocaliu si ciocolatiu. Usor dramatic, profund romantic si in deplina consonanta cu nostalgia autumnala, acest tip de make-up promite sa devina semnatura ta de stil in sezonul de tranzitie.

Cum sa obtii, pas cu pas, un machiaj de toamna

Etapa premergatoare aplicarii produselor de machiaj este un pas indispensabil, indiferent de machiajul pe care il adopti. Curatarea, tonifierea si hidratarea corespunzatoare a tenului nu reprezinta un procedeu de la care poti face rabat, in cazul in care doresti sa obtii un make-up uniform, impecabil.
Aplicam fondul de ten cu o pensula din par natural de capra. Aceasta pensula ofera o acoperire mult mai buna a imperfectiunilor, o aplicarea usoara si uniforma a produsului, fara ca acesta sa incarce pielea.
 
Urmatorul pas il reprezinta un procedeu de modelare faciala, cu ajutoru
l unui corector inchis la culoare. Acesta se aplica sub pometi, iar conturul 
va evidentia zona.
Fondul de ten se fixeaza cu pudra, in prima faza in zona ochilor, apoi pe restul fetei.
Uniformizam sprancenele cu ajutorul unui fard cremos, waterproof, aplicat cu o pensula. Cu miscari scurte, desenam tuse care reconstruiesc firul de par.
Aplicam un produs iluminator pe arcada si in coltul intern al ochilor. Iluminatorul se aplica pe punctul cel mai inalt al arcadei.
Aplicam un pat de pudra libera sub pleoapa, pentru ca vom folosi pigmenti inchisi de culoare, care pot murdari tenul si pot da senzatia de cearcane false.
Alegem un fard portocaliu foarte deschis, pe care il vom aplica pe toata pleoapa, pana in pliu.
Pe centrul pleoapei, catre exterior, vom aplica un fard portocaliu mai inchis. Punctul de intensitate cromatica se situeaza in centrul pleoapei.
Aplicam un fard maro roscat, din coltul extern catre centrul pleoapei.
Aplicam un fard negru, in coltul extern al ochilor, cat mai aproape de baza genelor. Vom estompa usor conturul spre spranceana. 
Estompam bine linia de demarcatie a diverselor nuante utilizate, printr-un procedeu clasic de blending. Conturul culorilor se va uniformiza cu ajutorul unei pensule  curate, medie ca dimensiune (pensula speciala de blending).
  
Curatam pudra aplicata sub pleoapa.
Pe pleoapa inferioara, utilizam un fard maro roscat. 
Aplicam un fard negru, cat mai aproape de radacina genelor.
In coltul intern, utilizam un fard verde auriu, pulbere.
Aplicam mascara.
Folosim un blush bronz piersica pe pometi.
Conturam obrajii cu ajutorul unor tuse iluminatoare bronzante.
Pentru buze, folosim un ruj piersica, intr-o nuanta pigmentata subtil.
Look-ul final:
Lasa-te inspirata de propunerea noastra si bucura-te de culorile frunzelor de toamna. Natura a fost si va ramane o sursa de inspiratie indiferent de domeniul la care ne raportam iar machiaj nu ar trebui sa faca exceptie.


PENTRU SANATATEA SI FRUMUSETEA TA ALEGE


Sante - Frumusetea pura a naturii

Sante

Sante prezinta o noua gama de produse cosmetice de machiaj: culori incredibil de frumoase realizate din ingrediente 100% naturale.
Formula de inalta calitate cu uleiuri si extracte BIO garanteaza o ingrijire delicata a pielii precum si o compatibilitate optima cu pielea, chiar si pentru pielea foarte sensibila.
Linia de produse Sante atinge cele mai inalte standarde in ceea ce priveste produsele cosmetice moderne, naturale si prietenoase cu pielea. Noul concept "Frumusetea pura a naturii" a fost realizat pentru pielea sensibila, predispusa la alergii.
Pe langa minerale naturale si agenti organici de colorare, formula utilizata contine in special uleiuri 100% BIO si ceruri bine tolerate dermatologic.
Intreaga linie de produse cosmetice Sante indeplineste criteriile prentru Certificarea produselor cosmetice naturale, in conformitate cu standardele BDIH.

Recomandat de :
                               Claudia Banculescu
                               consilier de viata sanatoasa Life Care
                               cod partener: 448395
                               tel: 0724506365
                               mail: claudia.banculescu@gmail.com




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu