duminică, 23 septembrie 2012

GALA NATIONALA LIFE CARE 2012
O GALA DE OSCAR!!!


Ieri , 22 septembrie 2012 a fost o zi superba. A avut loc marea Gala Nationala Life Care unde am invatat si ne-am distrat pe cinste.Pot spune ca in aceasta zi toti participantii am calatorit cu gandul in minunatele tari ale lumii, relaxandu-ne si in acelas timp afland o multime de lucruri interesante.


Am facut un popas in Franta unde, impreuna cu invitatele Brandului ACORELLE  (care ne-au adus noi produse si cadouri), am intrat pentru scurt timp in lumea florilor, iar acestea ne-au ajutat sa intelegem mai bine de ce parfumurile Acorelle sunt nu numai un produs cosmetic, ci si unul terapeutic ,( comercializat atat in Anglia in Galeriile Mark & Spencer precum si in Franta in Galeriile Lafayette ) si cum putem sa le folosim in functie de nevoile fiecaruia.


Binenteles n-au lipsit nici momentele boeme ce ne-au facut sa simtim pentru cateva minute magia Frantei.



Magia Alpilor Elvetieni, acolo unde mii de fluturi au descoperit nectarul dulce al florilor de liliac, cimbru şi salvie crescute în condiţii vitrege extreme, am descoperit-o datorita conceptelor inovative, rezultate ale unor cercetări ştiinţifice de ultimă oră realizate de maeştrii olandezi care ne-au fost prezentate de invitatul de onoare al Brandului Biotissima.




N-au lipsit nici recunoasterille si felicitarile cuvenite tuturor.


Pe scurt pot sa va spun ca sunt cateva noutati care sigur o sa va incante. Aceste noutati privesc renumitele si unicele in lume, BIO parfumurile terapeutice ACORELLE , introducerea de alimente BIO (pentru inceput biscuiti si musli BIO) si aparitia unei noi creme pentru estomparea petelor datorate varstei de la BIOTISSIMA, aparitia noii brosuri LIFEIMPULSE "PROGRAME pentru sanatate", precum si a brosurii semestrului 4, unde vei afla cum poti castiga minim 5,000 lei, cum poti face celor dargi cadourile pe care le merita prcum si multe alte informatii despre MEGA promotiile si noile produse de care putem beneficia incepand cu luna octombrie.


Si dupa cum spuneam mai sus, precum vedetele Oscarului, am pasit apoi pe covorul rosu spre marea petrecere oferita de Compania Life Care la elegantul Willbrook Platinum Center.



In incheiere va invita sa participati la urmatoarele evenimente organizate de compania Life Care unde buna dispozitie, cadourile si noutatile se imbina armonios si unde toti avem numai de castigat!

Cu drag
Banculescu Claudia Elena
Consilier Life Care

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu