joi, 13 septembrie 2012


10 secrete nemaipomenite pentru ten si par tocmai din bucataria ta!


Secret de frumusete: castravete

Pentru un ten luminos si frumos, taie un castravete in bucati mici si amesteca-l cu zeama de la o lamaie. Aplicand pasta formata pe ten vei observa, in timp, imbunatatiri majore. Daca doresti sa scapi de cearcane si sa ai niste ochi mai luminosi, poti sa iti asezi pe pleoape doua felii de castravete.

Secret de frumusete: lamaie

secret de frumusete: lamaieSucul de lamaie este excelent pentru ten daca doresti sa ai un aspect mai luminos. La fel, stoarce o lamaie si foloseste zeama pentru a capata o piele mai catifelata in zona genunchilor si a coatelor.

Secret de frumusete: avocado

Iti doresti un ten exceptional in doar cateva minute? Ia un avocado, taie-l in jumatati si dupa ce i-ai scos samburele freaca feliile pe fata. Clateste-te cu apa rece si uita-te in oglinda. Vei avea un ten reimprospatat si mai stralucitor.

Secret de frumusete: fructe ce exfoliaza

Sucul proaspat stors de ananas, rosie sau lamiae si aplicat direct pe ten cu ajutorul unui disc demachiant face minuni pentru aspectul pielii. Prin procesul de curatate cu suc de fructe iti vei exfolia fata, scapand de celulele moarte si capatand un ten radiant si fin.

secret de frumusete: ulei de maslineSecret de frumusete: ulei de masline

Pentru o piele mai moale, cu un aspect stralucitor, te poti masa pe corp cu ulei de masline. Vei avea rezultate neasteptate! La fel, poti utiliza naturalul ulei de masline si ca balsam pentru par. Cum? Aplica-l inainte de samponare si lasa-l sa actioneze timp de un sfart de ora. Podoaba ta capilara se va hidrata si va fi mai sanatoasa.

Secret de frumusete: ulei din arbore de ceai si pasta de dinti

Daca observi ca ti-a aparut un cos sau o pata pe ten, aplica pe locul afectat putin ulei din arbore de ceai si acoperi-l cu pasta de dinti (inainte de culcare). A doua zi de dimineata clateste-te cu apa rece si vei observa o imbunatatire majora a aspectului tenului tau.

Secret de frumusete: ou si pudra de vitamina C (masca pentru ten)

 secret de frumusete: ou
Combinand o lingurita de pudra de vitamina C si un ou batut vei obtine un amestec perfect pentru o masca de fata. Aplica amestecul pe ten si lasa-l sa actioneze timp de 5 minute. Clateste-te cu apa calduta. Pielea fetei tale va deveni mai catifelata si mai stralucitoare.

Secret de frumusete: ou si ulei masline (masca de par)

Amesteca un galbenus de ou cu ulei de masline pana cand obtii o pasta omogena. Aplica masca pe par si las-o sa actioneze in jur de zece minute, iar apoi spala-te cu apa. Proteinele din ou iti vor face firul de par mai puternic in timp ce naturalul ulei de masline iti va hrani podoaba capilara, actionand la fel ca un balsam.

Secret de frumusete: miere

Daca ai un ten sensibil este ideal sa folosesti miere pentru a-i reda aspectul sanatos si stralucirea. Amesteca trei sau patru linguri de miere intr-un bol si apoi aplica pasta omogena pe fata. Lasa sa actioneze pentru cel putin zece minute. Nu doar ca vei capata luminozitate, insa vei reusi sa indepartezi si bacteriile ce cauzeaza cosuri.

Secret de frumusete: sofran

Daca vrei sa iti reimprospatezi rapid fata, poti sa aplici o masca facuta acasa din o lingurita de miere, o lingurita de pudra de sofran si putina apa calduta ce ajuta amestecul sa se omogenizeze. Aplica pasta obtinuta pe ten si las-o sa actioneze in jur de un sfert de ora. Rezultatele se vor vedea imediat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu