duminică, 4 noiembrie 2012


Nu-ti aduce copilul nou nascut intr-o casa plina de 

chimicale!!!


Desi poate parea ciudat, asa cum si voi ca parinti trebuie sa va adaptati nevoilor copilului vostru, si casa voastra trebuie sa faca la fel. Trebuie sa pregatiti camera copil
ului, sa ii procurati un patut si tot ceea ce mai are nevoie pentru vita pe care o veti duce impreuna. Insa, atentie, este foarte important si sa eliminati toate chimicalele ce ar putea sa ii faca rau micutului vostru. S-ar putea sa fie ceva mai costisitoare aceasta tranzitie dar:


Baia este una dintre cele mai "toxice" incaperi din casa. Astfel ,aici se folosesc deodorante ce pot contine deseori alumina, o substanta asociata cu aparitia Alzheimer-ului, sampoane continand solventi ce pot creste nivelul de toxicitate din ficat, pasta de dinti ce nu de putine ori are in componenta fluor non-organic, vinovat de aparitia osteoporozei, apa de gura cu aspartam, o alta substanta toxica asociata cu aparitia tumorilor craniene si, culmea tuturor acestor produse, majoritatea oamenilor apeleaza la parfumuri, acestea continand in majoritatea cazurilor chimicale cauzatoare de cancer. De altfel, recent, un foarte popular parfum a fost testat in laborator, rezultatele fiind de-a dreptul incredibile: circa 40 de chimicale folosite la fabricarea produsului sunt toxice si pot dauna grav ficatului si cu toate acestea, autoritatile se incapataneaza sa nu obliga fabricantii de parfumuri sa adaunge avertismente cu privire la toxicitatea produselor lor.

Pe de alta parte, sapunurile antibacteriene folosite din ce in ce mai mult la scara larga sunt si ele o potentiala sursa de pericol datorita substantei active ce se ocupa de uciderea bacteriile si care are un potential toxic deosebit de mare.


Insa lucrurile nu se opresc aici, cum in baie in general sa spala si rufele, tot aici sa regasesc detergentii si balsamurile de rufe, surse puternice de toxicitate, mai ales pentru un copil mic. Spre exemplu, balsamul de rufe acopera intreaga suprafata a hainelor spalata, uscandu-se pe acestea. Insa, in momentul in care respectivul articol de vestimentatie incepe sa fie purtat, datorita umiditatii pielii, toxinele trec din nou in forma lichida impregnandu-se in piele.


Nici bucataria nu este ferita de probleme. Astfel, toate tacamurile si paharele trebuiesc spalate, insa si aici, detergentul de vase este plin de chimicale ce se depun intr-un strat subtire pe vesela urmatorul pas fiind evident ingerarea acestor chimicale impreuna cu alimentele servite.

Si in gradina, foarte multi oameni folosesc cantitati industriale de pesticide si erbicide fara a acorda cea mai mica importanta consecintelor pe care acest exces il poate avea asupra propriului lor organism.

Din nefericire aceasta situatie este una generalizata si in ziua de azi este destul de dificil sa gasesti produse de calitate care sa nu contina atat de multe toxine.

Din acest punct de vedere este foarte important ca, micutul vostru sa fie expus cat mai putin la toate aceste chimicale daunatoare iar cel mai usor mod in care puteti face acest lucru este prin eliminarea produselor ce nu sunt absolut necesare si inlocuirea acestora, pe cat posibil, cu altele cat mai putin toxice.


Astfel Compania Life Care s-a
 hotarat sa spuna un NU hotarat chimicalelor, pentru ca s-a gandit la sanatatea familiilor si copiilor nostri, pentru ca si-a dat seama de raul pe care il facem naturii si pentru ca a realizat ca ritmul in care se desfasoara lucrurile ne afecteaza in mod negativ starea generala.
Asfel:


 este primul brand de detergenti BIO din Romania este produs de Alma Win, producatorul german numarul 1 european, In industria detergentilor BIO In conditii de exclusivitate pentru Life Care, dupa retete proprii. Existent pe piata Inca din anul 2007, brand-ul BIO Haus este In continua expansiune, atat In ceea ce priveste varietatea articolelor cat si popularitatea de care se bucura solutiile de curatenie BIO propuse de acesta. 
Produsele pentru curatenia casei BIO Haus nu contin Inalbitori optici, conservanti sintetici sau coloranti, clor, fosfat sau substante manipulate genetic. Substantele tensioactive din consistenta detergentiilor BIO Haus fiind complet biodegradabile, adica sunt compatibile cu mediul, fara a fi agresive cu acesta. 
Produsele Bio HAUS reprezinta solutia completa pentru o curatenie sanatoasa, nefiind corozive, toxice, alergice, otravitoare sau caustice.
Toti detergentii BIO Haus pot fi folositi chiar si de persoanele care au pielea foarte sensibila, fiind testati dermatologic si avand In compozitie proteine din grau. In plus, nu contin substante alergenice, ceea ce reprezinta o garantie In plus. In conformitate cu reglementarile de protectie a mediului, ei folosesc doar materii prime regenerabile.
Concentratele BIO Haus nu sunt obtinute prin inginerie genetica si ofera rezultate deosebite la spalat si curatat. 
Calitatea produsele BIO HAUS este garantata de organismul de certificare Ecocert, trecand printr-o serie de verificari amanuntite Incepand cu producatorii si terminand cu procedurile de asamblare si transport, In conformitate cu legea din Uniunea Europeana. 
Solutiile BIO Haus sunt versatile, multifunctionale si biodegradabile si nu distrug suprafetele pe care se aplica. De asemenea, ele sunt antistatice, ceea ce Inseamna ca rezultatul curateniei se pastreaza timp Indelungat.
BIO Haus Iti ofera cele mai bune solutii de curatenie pentru casa, fara sa dauneze mediului Inconjurator!





Logona- leader-ul mondial in industria cosmetica BIO

Compania Lorien Goods, cunoscuta astazi sub numele de LOGOCOS, are o traditie de peste 30 ani si si-a inceput activitatea importând produse naturale de ingrijire a corpului. La scurt timp acestea au fost inlocuite de retete si produse proprii, ce au adus companiei recunoasterea mondiala. Dupa ani de cercetari si investitii in imbunatatirea continua a produselor oferite, gama sortimentelor LOGONA numara in prezent mai mult de 200 de produse pentru ingrijirea de zi cu zi, pentru mentinerea sanatatii si infrumusetarea corpului. Toate produsele LOGONA sunt dezvoltate si produse dupa criterii stricte de calitate. Se utilizeaza materii prime naturale precum uleiuri vegetale, grasimi si ceruri, extracte de plante medicinale si din flori sau uleiuri si arome eterice din cultura biologica controlata sau din natura.
  • Pentru LOGONA se utilizeaza peste tot unde este posibil extracte si uleiuri de plante din cultura biologica controlata
  • Toate produsele sunt supuse unor teste complexe de eficacitate si toleranta
  • Nu se utilizeaza, in principial, substante cu potential alergen cunoscut
  • LOGONA corespunde criteriilor pentru "cosmetica naturala controlata" conform BDIH in proportie de 100%
  • Dezvoltarea si productia LOGONA cosmetica naturala se bazeaza pe utilizarea responsabila a resurselor naturii si ale omului
  • Toate produsele LOGONA corespund in proportie de 100% criteriilor pentru “cosmetica BIO controlata” conform BDIH, ele fiind supuse pe durata productiei celor mai inalte cerinte adresate preparatelor moderne, BIO.
Subgamele Logona din portofoliul Life Care cuprind produse speciale pentru igiena zilnica, pentru ingrijirea parului, pentru ingrijirea orala, pentru cea corporala dar si produse destinate exclusiv femeilor cum sunt cele de make-up, destinate exclusiv barbatilor sau copiilor si nou-nascutilor.

Logona inseamna:
  1. frumusete BIO de durata
  2.  
  3. sanatatea pielii
  4.  
  5. respect pentru natura


ALEGETI SANATATEA, ALEGETI PRODUSELE

 LIFE-CARE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu