miercuri, 14 noiembrie 2012

IDEI DE COAFURI SIMPLE


Ca femeie trebuie sa te simti sexy pentru un plus de incredere in fortele proprii, ca femeie de cariera trebuie sa ai o imagine demna de o carte de vizita de nota 10+. Ce faci in acest caz? Consulti un stilist? Un specialist in imagine? N-ai timp pentru niciuna dintre ele? Pai si care e solutia ta? Ce zici coafurile business-sexy de mai jos sunt ceea ce cauti? 

  Pot fi trendy cu parul ravasit? Evident ca poti fi! Incearca acest stil care tipa de la radacina pana la varfuri "business"!



5 coafuri business-sexy de sezon!Parul prins in coada de cal intotdeauna a reprezentat o nota de rafinament si simplitate. Mai mult de atat este un haisrtyle extraordinar de versatil. Poti adopta o coafura cu parul prins in coada si adauga diverse accesorii sau te poti juca cu parul tau in jurul cozii, devenind el un accesoriu spectaculos. 

Incearca aceasta coafura in stil baroque pentru un plus de stralucire si complexitate.

coafuri birou (9).jpg
Coafuri elegante – stiluri de coafuri pentru femeia elegantăPrincipiile eleganţei se aplică şi în materie de păr, coafura completând look-ul şi definind întreaga ţinută ca parte a unui context formal. Drept urmare, în ipostaza ocaziilor speciale, este bine să ne îndreptăm către coafuri rafinate, clasice, care ne pun în lumină frumuseţea naturală, fără a lăsa impresia unei zile întregi petrecute la salon.
Tendinţe coafură toamnă-iarnă

    Coada prinsa la spate cat mai sus este cea mai usoara coafura care poate fi purtata in orice moment al zilei si la orice eveniment.

Coafura purtată de Kate Hudson la Festivalul de Film de la Veneția e foarte ușor de realizat, iar rezultatul final arată wow! Părul e strâns la spate cu mare grijă (dar nu pieptănat), pentru ca șuvițele să-și păstreze textura. Apoi e răsucit într-un coc simplu și incredibil de chic!

5 coafuri simple pentru serviciu Coc de balerina. Un coc de balerina este similar cu o coada. Prinde parul la fel dar la final intoarce tot parul din coada si roteste-l pana iese un coc. Prinde-l cu agrafe. 

Coafuri simple si rapide de facut acasaZoom coafuri-simple-par-lung-de-facut-acasa.jpgZoom coafuri-simple-par-lung-de-facut-acasa.jpgZoom coafuri-simple-par-lung-de-facut-acasa.jpgcc7d72adc7c7b349725b9587db813062.jpgbest-women-hairstyles-top-5-hair-patterns-for-females4.jpg


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu