duminică, 28 octombrie 2012

Strugurii - minunile sanatoase de toamna

Pe langa sursa de savoare, consumul de struguri reprezinta medicamentul natural in tratarea a peste 85 de boli.
 

Beneficiile strugurilor


Intre sortimentele de struguri, pozitia de lider o ocupa totusi strugurele negru, datorita continutului de RESVERATROL, un colorant polifenolic de culoare violet inchis spre negru, cel mai puternic factor natural antioxidant cunoscut.

 

Valoarea nutritionala a strugurilor per 100 de grame produs este de:
  • Carbohidrati 18g
  • Proteina 0.7g
  • Grasimi sub 1g.

Strugurii sunt alimente ideale pentru detoxifierea si fortificarea organismului, datorita cantitatilor importante continute de:



  • vitamine din complexul B: B1, B2, B3, B5, B6
  • magneziu
  • fosfor
  • potasiu
  • zinc
  • fier
  • vitamina C
  • caroten
  • flavonoizi
  • antioxidanti
  • coenzima Q10.

O gama importanta de substante nutritive se gasesc concentrate in:
  • Semintele de struguri contin lecitina si acizi grasi esentiali; (va sfatuim sa nu le eliminati!)
  • Pulpa strugurilor contine uleiuri vegetale, zaharuri.
  • Coaja strugurilor contine cele mai multe din vitaminele, antioxidantii si mineralele amintite

 

 

3 Beneficii miraculoase ale strugurilor negri:


Efect Anti-Cancer


A II-a cauza de deces in Europa o reprezinta cancerul. Cel mai important compus cu proprietati anticancerigene din compozitia strugurilor negri este reprezentat de antioxidantul puternic resveratrol.

Resveratrolul exista intr-o cantitate foarte mare, de 50-100mg/g in pielita de strugure.

Alte fructe bogate in resveratrol sunt afinele, murele, coacazele negre, dudele negre, prunele vinete.

Resveratrolul are un efect de distrugere tumorala directa, acĹŁionand impotriva oricarui tip de localizare tumorala.

Longevitate


Resveratrolul este singurul antioxidant care actioneaza direct pe gena matusalemica (sau ”gena longevitatii”).
Antioxidantii, precum resveratrolul, au capacitatea de a creste durata si calitatea vietii, prin protejarea celulelor de efectele nocive ale radicalilor liberi

Radicalii liberi sunt compusii direct responsabili de imbatranirea si moartea celulelor din organism.

Fixator de calciu


Resveratrolul si magneziul actioneaza sinergic pentru a creste absorbtia si fixarea calciului din alimentatie, strugurii negri avand prin aceasta si proprietatea de a preveni si combate osteoporoza.

 

 

Un somn mai bun 


Strugurii contin concentratii ridicate de melatonina, hormonul responsabil de alternanta normala somn/veghe.
De asemenea, magneziul continut, are un efect relaxant asupra sistemului nervos central, inducand o stare de destindere si relaxare.

 

 Ficatul si rinichii


 

Strugurii contin foarte multe enzime, apa si minerale care ajuta la mentinerea sanatatii ficatului, fiind un bun remediu impotriva afectiunilor biliare.
Strugurii contribuie la detoxifierea organismului prin stimularea functiei renale si ajuta la buna functionare a rinichilor.

 In concluzie, trebuie sa ajungem la struguri pentru a ne convinge ca nu sunt acri!

Life Care va propune o gama variata de produse care contin extrase din struguri.Pentru a va mentine sanatatea la cote maxime folositi si urmatoarele produse:

Life Impulse Resveratrol Plus

Life Impulse Resveratrol Plus foloseste molecula denumita resveratrol, continuta de struguri si de vinul rosu, ce apartine unui grup de compusi, numiti polifenoli, cu proprietati puternic antioxidante. Resveratrolul are efecte benefice asupra celulelor umane, pe care le face mai rezistente in fata radiatiilor si a factorilor de mediu.


Crema de maini hidratanta cu ulei din sambure de struguri si migdale BIO Krauter

Crema hidratanta protejeaza pielea solicitata a mainilor impotriva factorilor nocivi din mediu si confera ingrijirea optima si hidratarea de lunga durata. Uleiul din sambure de struguri BIO imbogateste pielea cu componente active, previne iritatiile si imbatranirea prematura a pielii. Uleiul de migdale BIO este un remediu excelent pentru revigorarea unghiilor fragile si casante, mentine supletea pielii, are rol de tonifiere si hidratare.

Asigura hidratare intensa, previne uscarea pielii, previne degradarea celulelor epiteliale. Are efect antiimbatranire.

Lotiune de corp tonifianta, cu uleiuri din sambure de struguri si masline BIO Krauter
Datorita proprietatilor emoliente speciale, lotiunea de corp Krauter hidrateaza si reda pielii elasticitatea naturala. Formula bogata in vitamine si nutrienti proveniti din uleiurile din sambure de struguri si masline este bine tolerata de piele, are un puternic efect hidratant si calmant, lasa pielea fina si catifelata.

Tonifica pielea si ii reda aspectul luminos, protejeaza cu delicatete pielea, hidrateaza si regenereaza, prevenind uscarea pielii si imbatranirea acesteia.

Crema hidratanta cu ulei din sambure de struguri si galbenele BIO Krauter
Aceasta crema ajuta la mentinerea aspectului tanar si stralucitor al tenului, asigurand o hidratare profunda. Datorita uleiului din sambure de struguri, crema hidratanta Krauter este usor absorbita de piele, o hidrateaza si ii reda elasticitatea naturala. In plus, extractele de galbenelele furnizeaza nivelul optim de substante nutritive si vitamine ce stimuleaza regenerarea celulelor, pielea devenind astfel mai catifelata, conferindu-i un aspect sanatos.

Impiedica deshidratarea pielii, confera stralucire si finete epidermei, intarziind imbatranirea pielii. Impiedica formarea ridurilor, reduce eficient actiunea radicallori liberi, prevenind degradarea celulara. Asigura nutritia tesuturilor prin imbunatatirea circulatiei si oxigenarea acestora.

Crema concentrata BIO pentru maini si unghii Logona
Crema nutritiva a fost conceputa pentru mainile obosite sau pentru mainile care au fost expuse la temperaturi extreme. Uleiuri vegetale pretioase de samburi de struguri, jojoba si untul de shea ingrijesc pielea si ii redau fi netea. Extractul de smirna si musetel are efect calmant.

Crema actioneaza ca un tratament eficace pentru mainile aspre, solicitate.

Concentratul nutritiv a fost conceput pentru mainile obosite, muncite sau pentru mainile care au fost expuse la temperaturi extreme. Uleiuri vegetale pretioase de samburi de struguri, jojoba si untul de shea ingrijesc pielea si ii redau finetea. Aroma sa delicata se datoreaza uleiului de migdale dulci asociat cu un amestec de uleiuri esentiale naturale. Extractul de smirna, agentul activ bisabolol si extractul de musetel calmeaza inflamatiile si ofera echilibrul natural pielii.
Deo Spray BIO Mediterran Logona 
Deo Spray BIO Mediterran Logona contine extracte stimulatoare de salvie, extracte de struguri rosii bogate in vitamine si ulei hranitor de sofran. Mentine procesul de transpiratie sub control.

Dezodorizeaza delicat si confera prospetime de durata.

Deo Spray BIO- Mediterran Logona contine extracte stimulatoare de salvie, extracte de struguri rosii bogate in vitamine si ulei hranitor de sofran. Mentine procesul de transpiratie sub control.

Lotiune de corp BIO Mediterran Logona
Lotiunea de Corp BIO Mediterran Logona confera hidratare speciala pielii datorita unei combinatii armonioase de ulei de caise si de masline, de salvie, rozmarin si extract de struguri rosii, bogat in vitamine.
Confera hidratare stimulatoare pielii datorita unei combinatii armonioase de ulei de caise si de masline, de salvie, rozmarin si extract de struguri rosii, bogat in vitamine.

Lotiunea de Corp BIO- Mediterran Logona are o mireasma subtila, datorita uleiului presat din samburii de caise. Lotiunea hidrateaza delicat. Se absoarbe rapid si confera moliciune si finete de durata, fara a ingrasa.

Lapte demachiant BIO Pur Logona


Ideal pentru o demachiere practica si delicata. Curata pielea intr-o maniera extrem de fi na datorita formulei sale si parfumului neutru, fara a o usca.

Ideal pentru o demachiere practica si delicata. Curata pielea intr-o maniera extrem de fina datorita formulei sale si parfumului neutru, fara a o usca.

Laptele demachiant BIO- Pur Logona a fost creat special pentru nevoile unei pieli sensibile si iritate. Formula sa cu substante naturale si uleiuri de samburi de struguri, de jojoba si de migdale curata fin pielea, conferindu-i o senzatie de prospetime insa fara a o usca.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu