marți, 2 octombrie 2012

Dieta cu energie:

 6 alimente care ne energizeaza pe loc!

Societatea in care traim ne obliga sa avem un stil de viata activ. Asadar, in consecinta, pentru a avea succes, avem nevoie de cat mai multa energie. De unde o procuram?
O nutritie corecta si echilibrata este esentiala pentru a-i oferi organismului nostru energie din plin. Pentru a avea un stil de viata activ este nevoie sa consumam alimente ce ne dau imediat energie si ne ofera vitaminele dar si caloriile necesare activitatilor pe care le desfasuram.

Iata 6 alimente care ne ofera energie instantaneu:

 dieta cu energie

Fructe exotice

Mai multe fructe precum papaya, guava, avocado ori portocalele sunt o extraordinara sursa de energie pentru organismul uman. Pe langa calitatile energizante, aceste fructe ne ofera prin consum si nutrienti esentiali pentru sanatate - vitamine, proteine si fibre.


Afine

O modalitate naturala, dar si gustoasa de a ne grani propriul organism cu energie este sa consumam afine. Ele sunt extraordinare pentru sanatate deoarece ne stimuleaza creierul, ajutandu-ne sa devenim mai activi. La fel, in afara de faptul ca ele contin numerosi antioxidanti, sunt o alegere perfecta pentru persoanele care doresc sa tina dieta - au un numar foarte scazut de calorii si nu contin grasimi ori colesterol.

dieta cu energieFasole

Nu doar ca are forma unui rinichi in miniatura, insa bobul de fasole este foarte benefic pentru rinichi, glandele suprarenale si sistemul nervos. Asadar, bobul de fasole este un aliment excelent pentru un organism sanatos, pentru functionarea corecta a acestuia. Fiind o sursa vitala de proteine si antioxidanti, bobul de fasole ne ofera energie din plin!



Nuci

Nucile sunt o bogata sursa de proteine, iar proteinele sunt o extraordinara sursa de energie! Consumand nuci cand simtim ca avem o stare de letargie ne vom reveni imediat si vom deveni din nou activi. Pe langa faptul ca actioneaza ca revitalizant, nucile sunt si o bogata sursa de coenzima Q10 si acizi Omega 3 (care la randul lor sunt surse de energie). Daca vrei sa mananci o gustare sanatoasa, incearca nucile, migdalele, acaju ori arahidele!

Ovaz

Ovazul are putine grasimi si este bogat in fibre. Fulgii de ovaz sunt probabil cel mai sanatos mic dejun si o sursa de energie pentru intreaga zi. Pe langa faptul ca ne dau vitalitate, fulgii de ovaz ne ajuta sa ne mentinem organismul sanatos si corpul suplu!

Cereale integrale

dieta cu energie


Este foarte usor in ziua de astazi sa includem in alimentatia noastra cereale integrale. Ca si ovazul, acestea sunt o foarte buna sursa de energie, dar si fibre. Putem gasi cereale integrale sub toate formele in supermarket-uri, lucru ce le face accesibile fiecaruia dintre noi, indiferent de mediul in care locuim ori de situatia financiara.

IN ACEST SENS LIFE-CARE NE RECOMANDA:

 
Magic Energy-Bio Coffee Magic Energy-Bio Coffee
Cafeaua instant Magic Energy- BIO Coffee este un amestec unic, care iti rasfata simturile, te energizeaza si vitalizeaza, dar intr-un mod foarte sanatos.



        Capsule cu magneziu si vitamina E Fitne  
 Magneziul activeaza numeroasele enzime care ajuta la metabolizarea energiei, la formarea oaselor si a dintilor. Este important pentru functiile muschilor si in special pentru inima. Vitamina E este un antioxidant natural indispensabil pentru pastrarea functionalitatii muschilor. Uleiul de cocos faciliteaza absorbtia de calciu in organism si stopeaza caderea dintilor, in timp ce uleiul de palmier contine foarte mult beta-caroten, care are rol important in adaptarea ochiului la intuneric, sanatatea mucoaselor, membranelor si a pielii, cresterea oaselor.


 Fiole cu ginseng si laptisor de matca pentru concentrare HOYER 

Energie noua pentru capacitatea de munca si concentrare. Efect terapeutic si echilibru mintal. Revitalizeaza trupul si mintea.
Ofera energia necesara pentru a creste capacitatea de munca si concentrare. Sprijina rezistenta organismului si asigura puterea si elanul necesar fiecarei zi.


 Life Impulse Antioxidant Q 10- protector cardio-vascular
Coenzima Q10 este o substanta indispensabila organismului. Antioxidantul Q10 are un continut bogat de aminoacizi si antioxidanti care ajuta la mentinerea unei inimi sanatoase si la cresterea nivelului energetic. Este usor absorbabil si are efecte binefacatoare asupra aparatului cardiovascular, sistemului imunitar si nivelului de energie.
Protector cardio-vascular, incetineste procesul de imbatranire si prelungeste durata de viata celulelor, efect antioxidant puternic, intervine in buna functionare a celulelor sistemului imunitar.


 Life Impulse BIO cu L-Carnitina si Coenzima Q-10 - metabolizant
Beneficiu principal: suport cardiovascular Beneficiu secundar: antioxidant Recomandari: • ajuta la alimentarea muschiului cardiac cu energie; • intareste si mentine sanatatea inimii; • este un antioxidant puternic; • persoanelor cu ritm de viata solicitant; • persoanelor cu probleme circulatorii.
Ajuta la alimentarea muschiului cardiac cu energie, ajuta la intarirea si mentinerea sanatatii inimii. Este un antioxidant puternic si ajuta la intarirea sistemului imunitar.

 Life Impulse BIO pentru slabit Pounds away!
Beneficiu principal: accelereaza metabolismul Beneficiu secundar: scade colesterolul Recomandari: • scade pofta de mancare si induce senzatia de satietate; • puternic rol antioxidant; • accelereaza metabolismul; • scade colesterolul.
Suplimentul alimentar BIO pentru suprimarea apetitului Life Impulse inhiba pofta de mancare datorita continutului de Hoodia Gordonii, care, prin molecula cunoscuta sub numele de P57, copiaza efectul pe care il are glucoza asupra creierului, creand senzatia de satietate. Ajuta la detoxifierea naturala si la accelerarea proceselor metabolismului datorita ingredientelor active din Hoodia Gordoni, Mangosteen, L. Carnitina, extract de ceai verde si Guarana. Mangosteenul intareste si vitalizeaza circulatia sangelui. Este un antioxidant care poate intarzia imbatranirea prematura. Ajuta la scaderea in greutate si la recapatarea energiei, mentine hidratarea organismului. Extractul de ceai verde accelereaza metabolismul si ajuta la scaderea in greutate. Guarana contine cafeina si actioneaza ca stimulent. Contine Methylxanthina - sursa de crestere a nivelului de energie



 Life Impulse cu Acai BIO - antioxidant si reglator metabolic
Avand in compozitia sa cel mai bun amestec de vitamine si nutrimente, Suplimentul alimentar BIO cu Acai Life Impulse este ideal pentru intarirea sistemului imunitar: ajuta la imbunatatirea claritatii mentale, combaterea imbatranirii premature, cresterea nivelului de energie, mentinerea sanatatii inimii, mentinerea nivelului scazut al colesterolului, scaderea simptomelor asociate menopauzei, refacerea celulara, imbunatatirea functiei sexuale. Sucul de acai este un supliment ce ajuta la obtinerea sanatatii ideale. in SUA se face referire la el ca la „cel mai bun aliment din lume de incetinire a procesului de imbatranire”. Cand luam in considerare profilul sau nutritional ne putem da seama de ce: Fructele de acai sunt unele dintre putinele fructe care contin vitaminele antioxidante C si E, acest lucru insemnand ca vor ajuta la protectia pielii impotriva efectelor provocate de soare sau de poluare.



Life Impulse cu Goji BIO - energetic Life Impulse cu Goji BIO - energetic
Beneficiu principal: revitalizeaza fizic si mental Beneficiu secundar: imbunatateste performantele sistemului nervos Recomandari: • intare?te sistemul imunitar; • ajuta la imbunatatirea apetitului ?i a digestiei; • ajuta la imbunatatirea memoriei; • imbunatate?te activitatea sexuala; • previne greturile matinale in timpul sarcinii; • amelioreaza durerile provocate de artrita ?i guta; • pentru combaterea insomniei; • reduce nivelul colesterolului; • previne imbatranirea prematura prin proprietatile puternic antioxidante; • amelioreaza simptomele menopauzei.
Deoarece Suplimentul alimentar BIO cu Goji Life Impulse este un amestec de ingrediente variate, exista o multime de beneficii aduse de fiecare ingredient. Sucul de Goji contine antioxidanti foarte puternici care ajuta la prevenirea imbatranirii premature, dezvolta sistemul imunitar, ajuta la pastrarea unei bune presiuni a sangelui si la imbunatatirea functiilor memoriei si functiilor sexuale. De asemenea, ajuta la mentinerea nivelului normal de zahar in sange si poate ajuta la reducerea colesterolului.Contribuie la eliminarea insomniei si imbunatateste calitatea somnului. Este folosit in mod traditional ca tratament impotriva cancerului.Consumarea merelor si a sucului de mere concentrat, impreuna cu o dieta echilibrata, poate proteja creierul de efectele stresului oxidativ. Sucul concentrat de pere ajuta la reducerea riscului aparitiei cancerului, este o sursa buna de fibre dietetice, vitamina C si poate reduce riscul bolilor coronariene.


 Life Impulse cu NONI BIO - vitalizant
Beneficiu principal: regulator metabolic Beneficiu secundar: imunoprotector Recomandari: • energizant si intareste sistemul imunitar; • regulator metabolic; • reduce stresul; • regleaza tensiunea arteriala; • amelioreaza simptomele artritei; • antioxidant si antiinflamator; • indicat pentru combaterea insomniei; • pentru ameliorarea tulburarilor digestive; • amelioreaza simptomele artritei.
Originara din Insula Tahiti, aceasta planta este cunoscuta ca fiind bogata in antioxidanti, vitamine, enzime si minerale, care ajuta la mentinerea sistemului imunitar, cresterea nivelului de energie, reglarea presiunii sangelui, buna functionare a sistemului digestiv. Fructul Noni este folosit in mod traditional in urmatoarele situatii: dureri de cap, oboseala cronica, depresie, nivel scazut de energie, dureri de spate, dureri ale articulatiilor, colesterol crescut si probleme respiratorii. Datorita continutului de Proxeronina, Scopoletina si Xeronina, considerata ca acceleratoare a regenerarii celulelor, Suplimentul alimentar BIO cu NONI Life Impulse ajuta la derularea optima a procesului de digestie.



 Life Impulse Resveratrol Plus - secretul tineretii
Beneficiu principal: antioxidant Beneficiu secundar: antiinflamator, antitrombotic, energizant Recomandari: • protector impotriva proceselor de imbatranire prematura.
Este un puternic antioxidant, efect anti-imbatranire, creste nivelul energiei in corp.



 Oxygen Life - oxigen stabilizat
Oxygen Life asigura aportul a 12.000 ppm (parti per milion) de oxigen pur care combat hipoxia, ce se traduce imediat intr-o cantitate insuficienta de oxigen transportata de catre celulele rosii sanguine catre celulele intregului organism. Oxygen Life contine electroliti negativi de oxigen intr-o formulare absolut sigura pentru organism. Adaugat in doza de cate 20 de picaturi unui pahar de apa asigura un aport de 1000 de ori mai mare de oxigen decat apa plata. Oxigenul molecular este eliberat in procesul digestiei si este ulterior absorbit in sange. Cresterea nivelului de oxigen ajuta procesele oxidative din celule, usurand astfel utilizarea nutrientilor si furnizand o cantitate mai mare de energie.



 Tablete BIO cu guarana si ginseng HOYER
Alimenteaza trupul si mintea cu energie noua. Creste vitalitatea, capacitatea de munca si capacitatea de concentrare.
Continutul bogat in cofeina al fructului guarana ofera un adevarat depozit de prospetime, stimuleaza simturile si revitalizeaza organismul, imbunatateste capacitatea de concentrare si de memorare.



 Life Impulse Noni - antistres
Complexul de fruct de Noni (Morinda citrifolia) - 225mg si extract de fruct Noni (Morinda citrifolia) - 5 : 1 225mg asigura suportul natural al sistemului imunitar pentru a-i conferi capacitatea de actiune in situatii stresante. Capacitatea antioxidanta asigura indepartarea radicalilor liberi. Noni creste rata metabolismului general, asigurand astfel un plus de energie si vitalitate. Noni este prin excelenta un revigorant si un puternic agent antistres.



 Life Impulse cu NONI BIO pentru barbati - creste libidoul!
Beneficiu principal: intareste sistemul nervos si circulator Beneficiu secundar: energizant Recomandari: • regleaza digestia si imbunatate?te metabolismul; • antioxidant, protejeaza impotriva radicalilor liberi si a imbatranirii; • amelioreaza simptomele menstruale; • pentru intarirea sistemului imunitar; • pentru durerile articulare; • indicat pentru echilibrare metabolica digestiva, amelioreaza durerile in caz de gastrita sau ulcer, combate enterocolita sau dezechilibrele florei intestinale.
Suplimentul pentru barbati cu Noni asigura nutritia necesara pentru a ajuta la cresterea unei mai bune functionalitati a celulelor in organism. Contine un puternic afrodisiac natural si extracte din plante pentru problemele cu care se confrunta barbatii la nivelul prostatei. Formula sa exclusiva mentine organismul sanatos atat in interior, cat si in exterior. Sucul de noni contine un nivel ridicat de antioxidanti, vitali in lupta cu radicalii liberi, cauza a imbatranirii. Ajuta la indepartarea oboselii mentale si corporale, stimuland sistemul nervos central. Ginsengul American contribuie la reducerea stresului, cresterea rezistentei la oboseala si boli frecvente, precum raceala.



 Apa de parfum BIO Chypre Essentiel Acorelle

Beneficii

Energie

Efecte

Readuce senzualitatea, armonia si increderea.




 Apa de parfum BIO Jardin Des Thes Acorelle

Beneficii

Energie

Efecte

Energie, intarirea psihicului.



 Apa de parfum BIO Terre de Cedre Acorelle

Beneficii

Energie

Efecte

Reda increderea, curajul si puterea.



 Apa de toaleta Bourbon Vanilla Acorelle
Energie si vigoare pentru intreaga zi!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu