sâmbătă, 16 martie 2013



UN COC IN 4 PASI


Cele mai elegante coafuri se obtin adesea urmand cei mai simpli pasi. O finisare corecta si un aspect ingrijit, dar sofisticat, sunt atributele esentiale ale unui hairstyle care se adapteaza cu usurinta tranzitiei de la zi la seara, pretandu-se atat mediului office, cat si evenimentelor speciale. 

PASUL 1:
Dupa ce ai uscat parul, prinde-l intr-o coada strans la spate.
PASUL 2:
Separa coada in mai multe sectiuni subtiri. Alege cate o sectiune subtire si rasuceste-o.
PASUL 3:
Prinde suvitele rasucite cu agrafe in zona cefei.
Procedeul se repeta pentru fiecare suvita.
PASUL 4:
Dupa ce ai rasucit si prins toate sectiunile, finiseaza, astfel incat sa creezi o forma rotunda.
Fixeaxa coafura.
Fa tranzitia pentru seara adaugand accesorii de par, un truc ideal pentru a conferi o nota sofisticata oricarei coafuri. 

Look final:

Pentru a reproduce acest look ai nevoie de:


Fixativ BIO Logona - cod 11485 Life Care

Fixativ BIO Logona-Life Care  ofera fixare puternica, pentru a obtine cele mai sofisticate coafuri.

Fixativul este ideal pentru realizarea de frizuri creative cu ajutorul foehnului. Substantele naturale si intaritoare precum extractul valoros din bambus, confera parului volum de durata, sustinere flexibila precum si rezistenta impotriva deteriorarii pr

SAU  

Gel de par BIO LogonaGel de par BIO Logona-Life Care  cu extract de bambus defineste suvitele de par si le ofera stralucire naturala. Nu usuca si nu lasa reziduri.

Confera sustinere flexibila si elasticitate buclelor, pentru un look proaspat. Parul arata ingrijit, este hidratat si are un luciu sanatos. Contine extract intaritor de bambus si frunza de mesteacan. Extractul de mesteacan favorizeaza procesul de crestere.

















Nu fiecare ocazie speciala implica o vizita la coafor. Cu putina indeamanare si urmand cu exactitate pasii mentionati de noi, poti obtine o coafura interesanta, eleganta si de efect, in cel mai scurt timp posibil si cu un minimum de efort.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu